2copywriting

1Elk merk, product of bedrijf heeft een eigen verhaal. Wij vertellen dat van jou op een manier die je klanten aanspreekt. Een pakkende slogan, overzichtelijke brochure of interactieve webteksten? We zorgen dat het plaatje klopt, met teksten die je visuals versterken. Triggerend, to the point en vlot verstaanbaar.

write here, write now!

online

Sterke webteksten nodig die SEO proof zijn? Helemaal onze dada! De ingrediënten: de juiste zoekwoorden, zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw doelgroep. We vullen je content aan met informatieve blogberichten en originele social media posts.

offline

De aandacht stelen met een vlot interview of je klanten verleiden met een stijlvol magazine? Wij zetten de juiste woorden op papier. Ook met je bedrijfsbrochure of andere zakelijke communicatie raken we de juiste snaar.

creative copy

Don’t think outside the box, be the box! Ga voor een advertentiebeeld dat staat als een huis met matching copy, een merknaam die zekerheid en sérieux uitstraalt of een catchy slogan die je niet meer loslaat.

It’s a match! Heb je een vraag over één van onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren.

contact

2marketing magic

who runs the wor(l)d?

Conducta stapt graag mee in jouw verhaal. Vanuit onze marketingachtergrond denken we mee over de juiste boodschap en de ideale kanalen om je klant te bereiken én te overtuigen.

We kijken door de ogen van je klant en willen eerst écht begrijpen wat je doet. Zo kunnen we verder bouwen op de pijlers waar jij sterk in bent, in de tone of voice die matcht met jouw visie en klanten. Geen dertien-in-een-dozijnteksten, maar duidelijke boodschappen in een passende schrijfstijl.