advertentietekst

striking ads

Advertenties. Je ziet en hoort ze overal: op tv of op de radio, in de krant, op social media, in je mailbox … Maar hoe kan je nu uitblinken in die overload? Juist, met een sterk concept en met een unieke advertentietekst op maat.

Er bestaat geen standaardformule voor een knallende reclametekst. Het ene product heeft meer baat bij een grote foto en een toffe slogan, voor het andere is een extra woordje uitleg een betere strategie.

"Nobody reads ads. People read what interests them. Sometimes it’s an ad."

Howard Gossage

Creativity to the rescue!

Hoe dan ook verdiepen we ons eerst in jouw product of dienst. Wat zijn de doelstellingen? Welke unieke kenmerken heeft het product? Zijn er specifieke zaken waarop we moeten letten of waarmee we rekening moeten houden?

Daarna gaan we aan de slag met het concept van jouw reclametekst. Tijdens dat denkproces durven we al eens buiten de lijntjes te kleuren, maar we blijven sleutelen aan het concept tot alles 100% klopt.

Ons succesrecept bestaat uit een krachtige kop met een toffe bodytekst die de lezer van A tot Z meeneemt in je verhaal. Afsluiten doen we met een duidelijke call to action.

Wil je een opvallende advertentie maken? Of heb je nood aan een andere out of the box reclametekst? Contacteer ons voor een topresultaat!