2conducta

talenknobbels & creatieve duizendpoten

1 Het team van Conducta is een gezonde mix van creatieve spring-in-‘t-velds en ervaren taalconnaisseurs. Altijd hands-on, uiterst gemotiveerd en met een flinke dosis gezond marketingverstand.

Van creatieve slogans tot accurate vertalingen, we bijten ons vast in elke opdracht en lossen pas wanneer ons doel is bereikt. Klare taal wanneer het moet, hier en daar een kwinkslag als het mag. We schrijven teksten die aanspreken en je klant meenemen in jouw verhaal.

Je kan ons geloven. Op ons woord!

in a nutshell

 • field expertise:
  meer dan 30 jaar ervaring
 • marketing proof:
  creatieve invalshoeken
 • quality control:
  revisie met argusogen
 • smooth operation:
  transparante communicatie
 • winner's mentality:
  puntjes op, onder en naast de i

2ons eigen verhaal

Op 9 augustus 1993 legt Koning Albert II van België emotioneel de eed af. Diezelfde dag ondertekent Viviane Blancquaert bij de notaris vastberaden de statuten van vertaalbureau Conducta. Met een vertalersdiploma op zak en internationale field experience staat zij bij Conducta al vanaf dag 1 garant voor een persoonlijke en kwalitatieve taalservice.

Vanaf 2013 geeft Nathalie Van Praet als tweede generatie een extra dimensie aan Conducta. De marketing mindset in combinatie met haar eigenzinnige communication skills brengen content en copywriting naar een volgend level. Deze familiale mix maakt van Conducta een team vol ‘goesting’ dat de lat hoog legt voor elke taaluitdaging.