advertorials & interviews

spotted in a magazine!

Een advertorial zet de spotlights op je bedrijf. Je vertelt een verhaal – waarvan jij de inhoud bepaalt – in een magazine of krantenartikel. Zo’n artikel schrijven laat je potentiële klanten kennismaken met jouw product of bedrijf, maar maak je geen illusies … gladde verkoopspraatjes worden zo door de lezer doorprikt. Zorg daarom voor een echt en waarheidsgetrouw verhaal dat mensen aanspreekt.

Een professioneel artikel

Zo’n advertorial is de gedroomde tool om op een andere manier bij potentiële klanten terecht te komen. Bovendien hechten mensen veel belang aan de nieuwswaarde van een artikel. Want ‘wat in de krant staat, is waar’.

Om een mooi artikel te schrijven, luisteren we naar je verhaal. Wat doet je bedrijf of organisatie juist? Wat vind jij belangrijk? Zijn er speciale acties? Met die informatie gaan we aan de slag voor jouw advertorial.

De lezer leert je kennen via hun vertrouwde krant of magazine zonder daar meteen actieve reclame in te zien. Zo staat jouw verhaal opvallend onopvallend naast het nieuws van de dag.

Copywriter gezocht?

We kruipen in onze journalistieke pen en leggen de juiste accenten.

Je interview uitschrijven? Wij pakken het aan van A tot Z! We bereiden vragen voor, gaan het interview afnemen en schrijven het volledig uit. Een interview kan een leuk en persoonlijk onderdeel van een advertorial vormen, maar kan evengoed op zichzelf staan.

Een treffende advertorial of een persoonlijk interview uitschrijven? Wij zorgen ervoor!