magazine

you're on the cover!

Relaxen op zondagochtend, wegzakken in de kussens met een kopje koffie, gezellig met een magazine in de hand … En wat als dat magazine nu eens jouw bedrijfsmagazine was? Een tijdschrift schrijven is de ideale strategie om op een toffe manier het contact met je klanten te onderhouden.

In een magazine leren je (potentiële) klanten je bedrijf op een andere manier kennen, kan je je producten verrassend in de kijker zetten en geef je je bedrijfsimago een boost. Lijkt je dat iets?

"Schrijven aan een magazine of personeelsblad voor jouw bedrijf? We’re in!"

Een magazine is dé manier bij uitstek om de banden met je (potentiële) klanten aan te halen want zo’n tastbaar magazine valt op in onze online wereld. Lezers nemen de tijd om een magazine te doorbladeren. Ze laten het misschien zelfs even rondslingeren of leggen het doelbewust ergens waar anderen het kunnen bekijken. Een extra kans om nieuwe mensen te bereiken!

 

Je eigen magazine

Bij het schrijven van een magazine kan je dus verschillende doelstellingen nastreven. Voor je aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst het specifieke doel te bepalen. Zo kan de inhoud daar volledig op worden afgestemd. Een artikel schrijven voor je magazine doen we dus niet zomaar onvoorbereid.

Wij zorgen voor:

  • Inspirerende artikels
  • Pakkende interviews
  • Toffe productvoorstellingen

 

We schrijven het magazine in de tone of voice van jouw bedrijf en nemen je klanten mee in het verhaal. Je medewerkers, visie en waarden komen zo op een andere manier in the picture te staan. Een manier die blijft hangen!

Wil je ook een inspirerend magazine maken? We’ve got you covered!