drukwerk

built to last

Opvallen in deze digitale wereld? Wat dacht je van een stijlvolle brochure of informatieve folder?

Met drukwerk kan je een mooi en persoonlijk verhaal vertellen. Een verhaal op papier, dat werkt! De lezer gaat zitten en gunt zichzelf wat tijd om zich te verstrooien en te verdiepen in wat je te vertellen hebt. Op voorwaarde dat het aantrekkelijk geschreven is natuurlijk. That’s where we come in!

"Een folder maken of brochure schrijven? Look no further!"

Vooraleer we je brochure schrijven, komen we natuurlijk eerst bij je langs om de inhoud te bespreken. Jij weet perfect hoe je bedrijf ineenzit, wij leren het graag kennen. Onze frisse blik en onze scherpe neus voor marketing zorgt er ook voor dat de lezer geen overload aan informatie voorgeschoteld krijgt.

Je verhaal op papier

In een brochure schrijven we een warme en persoonlijke tekst neer. De lezer voelt zich aangesproken en is klaar om meer te ontdekken. Wij zorgen steevast voor een duidelijk en helder verhaal, aangevuld met een triggerende call to action. De teksten zijn steeds to the point en tegelijk verhalend. Bij de meeste foto’s kan tekst meer verduidelijking geven, maar ook tekst wordt zoveel krachtiger met beeld.

Wanneer we een folder maken, gaan we aan de slag rond een specifiek onderwerp. We brengen jouw informatie gestructureerd en aantrekkelijk over naar de lezer. Daarnaast zetten we de lezer aan tot actie. Want dat is toch de bedoeling van een folder?

Ook voor ander drukwerk zorgen wij als professionele copywriter voor passende teksten. Tekst voor een flyer, advertentie of uitnodiging … Van het kleinste zinnetje tot een heldere longcopytekst, bij Conducta vinden we de gepaste woorden.