infographic & voice-over

take it to the silver screen

Een bedrijfsfilm is de ideale manier om je onderneming aan de buitenwereld voor te stellen. Zo’n video oogt hip en is makkelijk te verspreiden. Een warme, persoonlijke stem vertelt het verhaal van je bedrijf. Maar hoe begin je daar aan? Wij helpen je graag met een duidelijke structuur en tekstuele ondersteuning. We voorzien een heldere voice-over bij je video of maken de ondertiteling.

 

Keep your options open

Nood aan een geanimeerde infographic of sfeervolle video die een inkijk biedt in de wandelgangen van je bedrijf? It’s up to you! Met een toffe infographic krijg je ingewikkelde productieprocessen in een mum van tijd uitgelegd. Met een bedrijfsfilm creëer je dan weer de juiste sfeer en neem je de kijker mee in je verhaal.

Bovendien kan je jouw bedrijfsfilm overal laten afspelen. Op je website en social media, tijdens een beurs, op een scherm in de winkel … any place, anywhere, anytime!

Lights, camera … action!

Samen bepalen we de structuur van je bedrijfsfilm:

  • Wat wil je het publiek laten zien
  • Zijn er verschillende fases?
  • Wie komt in beeld?

Wij kijken door de ogen van je potentiële klant en weten zo perfect hoe en wanneer een boodschap helder overkomt. Die boodschap brengen we in de gepaste tone of voice.

Een voice-over in de video vertelt je verhaal. Wij schrijven een hapklare en verstaanbare tekst die perfect past bij de beelden, zowel inhoudelijk als qua timing. We kiezen steevast voor korte zinnen, duidelijke woorden en krachtige formuleringen. Zo komt je boodschap volledig tot zijn recht! Liever de tekst op het scherm laten verschijnen? Door een professionele ondertiteling te maken, zorgen wij ervoor dat de zinnen perfect matchen binnen de voorziene tijd.

Je video ondertitelen in verschillende talen? Onze native speakers vertalen de tekst met de grootste zorg en creëren een krachtige boodschap die zijn effect niet mist. Waar ter wereld jouw bedrijfsfilm ook bekeken wordt …

Contacteer ons voor een sterke infographic of originele copy bij jouw bedrijfsfilm. Ook om een vakkundige ondertiteling te maken, ben je bij Conducta aan het juiste adres!