sociale media

social media city never sleeps

Social media kan je niet meer wegdenken uit de communicatiemix. Hoe vaak kijk je zelf niet ‘snel even op Facebook’ voor een leuk restaurantje of een bepaalde winkel of dienst? Logisch dus dat goed onderhouden social media-accounts een streepje voor hebben bij de zoekende consument? Wij helpen je graag met een uitgekiend social media plan.

social media met een plan

make your business boom!

Vindt iemand je posts op social media leuk … dan is de kans groot dat je boodschap zich verspreidt onder de vrienden, en dat die dan ook wel eens naar je website doorklikken. Neem je hen daar ook vlotjes mee in het verhaal? Bingo en jackpot!

Maar hoe pak je dat nu aan, zo’n super receptieve socialmediapagina? Bepaal eerst de doelstelling: wil je het imago van je merk of product versterken, een band creëren met klanten, meer leads om meer te verkopen of eventueel iets anders … ?

Op basis van je voornaamste doelstelling maak je een social media plan op. Klinkt je dit wat als Chinees? Geen nood, je social media uitbesteden is de oplossing!

Contentplan

In een contentplan voorzien we verschillende posts voor je social media in combinatie met toffe blogberichten op je website. Zo hoef je je geen zorgen te maken over wat je deze week weer moet posten.

Als social media expert zorgen we steevast voor leuke posts en gevatte teksten die je doelgroep aanspreken. Denk maar aan een:

  • getuigenis van een klant
  • medewerker in de kijker
  • blik achter de schermen
  • originele knipoog naar de actualiteit

We kiezen steeds een verrassende insteek, gebruiken de juiste tone of voice en begeleiden de lezer met een mooi verhaal naar je website, social media of blog. Het zal zijn effect zeker niet missen. Ook voor toffe basisteksten voor Facebook ben je bij ons aan het juiste adres.

Klaar om de wereld van social media verder te exploreren? Wij gidsen je door elke stap van je social media plan.