nieuwsbrief schrijven

you’ve got mail!

Groot of klein nieuws? Verkondig het via een toffe nieuwsbrief. Ondanks wat de naam doet vermoeden, houdt een nieuwsbrief schrijven meer in dan een paar nieuwtjes op een rij zetten. E-mailmarketing is de ideale tool om (potentiële) klanten te inspireren, een unieke inkijk te bieden in je bedrijf of een actie aan te kondigen.

E-mailmarketing kan verschillende doelen nastreven:

– Nieuws delen
– Handige tips geven
– Overtuigen o.a. met een enthousiaste getuigenis

Alles kan, want een goed geschreven mailing verveelt nooit.

Stay in touch!

Kwatongen durven al eens beweren dat commerciële en zakelijke mails niet werken. Zodra je je lezer kan raken met een mooie nieuwsbrief, is het tegendeel snel bewezen. Zo’n mailing is immers een periodiek contactmoment tussen jouw bedrijf en de lezer. Bovendien is het een vlotte tool om klanten te bereiken en hen te blijven inspireren.

TIP: Een nieuwsbrief schrijven laat je toe om te vertellen over je team, een klant in de kijker te zetten of mensen warm te maken voor een specifieke actie. Het geeft je onderneming een menselijke touch. People do count!

 

Geen tijd of inspiratie om hier zelf aan te beginnen? Niet helemaal thuis in de wereld van e-mailmarketing? Geen probleem, die nieuwsbrief schrijven we graag voor jou. We bepalen samen de onderwerpen en daarna halen wij onze ‘word magic’ boven! We zorgen voor een originele invalshoek en schrijven in een taal die de doelgroep aanspreekt en warm maakt voor jouw bedrijf.

Contacteer ons voor een outstanding nieuwsbrief of een stijlvolle zakelijke mail!