SEO copywriting

when the art of writing also charms Google

Ze zijn felbegeerd, die eerste plaatsjes in Google. Zo’n plekje willen is één zaak, het effectief bemachtigen is een ander paar mouwen. Het is een ingenieus samenspel van verschillende factoren dat je zo’n plaats oplevert. De opbouw van de pagina, de puurheid van de code, de relevantie, de updates … en natuurlijk ook onze specialisatie: SEO copywriting.

Zoekmachine optimalisatie, say what?

SEO copywriting is meer dan een tekst volstouwen met zoektermen. Je wilt natuurlijk je potentiële klanten overtuigen met een aantrekkelijke tekst, maar die moet tegelijk makkelijk op te pikken zijn voor zoekrobots. Hoogscorende SEO teksten vinden de perfecte balans tussen de juiste zoektermen, een vlotte tekst en relevante inhoud.

"Als SEO specialist helpen we je, every step of the way."

SEO tekstschrijvers: at your service

Met de zoekwoordanalyse bepalen we de juiste zoektermen voor elke webpagina. We kruipen als het ware in de gedachten van je potentiële klanten. Wat drijft ze? Hoe denken ze? Welke zoektermen voeren ze in als ze jouw product zoeken? Een ‘kopje’ koffie of een ‘mok’ koffie maakt niet veel uit wanneer je overmand wordt door de uitnodigende geur van verse koffie, maar deze simpele woordnuance kan je wel een verschillend zoekbereik opleveren.

Wij nemen de juiste zoektermen onder de arm en gaan aan de slag met je SEO teksten. Onze ervaren SEO tekstschrijvers verwerken de trefwoorden strategisch en zo onopvallend mogelijk in jouw tekst. Google vindt de juiste woorden, de lezer is gecharmeerd door het juiste verhaal. Everyone wins!

Heb je een bestaande website en wil je die optimaliseren om hoger te scoren in Google? Ook daar helpen we je graag mee verder. Onze SEO specialisten doen een trefwoordanalyse en integreren de uitkomst in jouw teksten.

Een website die ‘leeft’ zal sowieso beter scoren in Google. Op regelmatige basis bloggen is daarom de ideale manier om je site regelmatig te updaten en Google wakker te houden. Wij schrijven toffe blogs en – je raadt het al – integreren de passende zoektermen.

Klaar om de Google ranking uit te dagen? Contacteer ons om je website met SEO-copywriting een upgrade te geven!

PS: Deze tekst bevat heel wat zoektermen. Niets van gemerkt? Dat is de bedoeling!