Doorgrondende website voor SV Investigations

copywriting

Schrijven voor een privédetective? Spannend! Toch blijven we met deze website ver weg van alle 007-clichés. SV Investigations is één en al professionaliteit, biedt een arsenaal van services aan en begeleidt hun klanten persoonlijk. Met de nieuwe website komt deze aanpak ook online volledig tot uiting!  

SV Investigations is een detectivekantoor. Denk je nu automatisch aan Sherlock en z’n vergrootglas of aan een onderzoeker die met z’n telelens in de aanslag wacht om iemand te betrappen? Think again. Ladyboss Sophie van SV Investigations klopte bij ons aan voor een meertalige website die professionaliteit uitstraalt, de verschillende services duidelijk toont én die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Let’s go!

 

SEO-proof teksten

SV Investigations biedt heel wat verschillende services aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dat was een eerste duidelijke opsplitsing. Daarna werkten we voor elke dienst een aparte pagina uit, mét integratie van passende keywords. Om die te bepalen, deden we een grondige zoekwoordanalyse. We gingen na op welke termen of bewoordingen mensen zoeken. Per pagina werkten we rond een aantal weloverwogen zoektermen.

Die aparte pagina’s zijn trouwens niet alleen goed voor de vindbaarheid in Google. De lezer krijgt ook een compleet beeld van wat die bepaalde dienst inhoudt. Data-analyse of bedrijfsfraude opsporen in bedrijven? Een voorhuwelijks– of alimentatieonderzoek voor particulieren? Na het uitschrijven van deze website kennen ze voor ons geen geheimen meer!

 

Professioneel & onderbouwd

Het verschil tussen een privédetective of zelf op onderzoek gaan? Het bewijsmateriaal van een detective is rechtsgeldig en kan dus gebruikt worden om een rechtszaak te staven. Toch moet het onderzoek van een detective altijd op een uiterst correcte manier gebeuren, met de nodige aandacht voor de privacy. Een moeilijke evenwichtsoefening die degelijke opleidingen en een verplichte vergunning vereist. Sophie en haar team zijn erkend in België en Nederland, een troef die duidelijk aan bod komt in de website.

 

Français ou anglais? No problem!

Van zodra de Nederlandse website helemaal op punt stond, was het tijd voor de vertaling. SV Investigations is actief in heel België waardoor een Franse vertaling een evidentie was. Met de Engelse variant wil Sophie ook internationale bedrijven met een vestiging in België bereiken.

Onze native vertalers zorgden ervoor dat de teksten het doelpubliek aanspreken in de juiste bewoordingen. De vertaalde teksten werden uiteraard ook grondig gereviseerd zodat we webteksten konden afleveren die mooi op elkaar zijn afgestemd in de 3 talen.

 

Al vanaf het eerste contact was duidelijk dat het Conducta-team begreep wat we met onze nieuwe website wilden bereiken. Ondanks onze niet-alledaagse job zijn ze erin geslaagd om onze visie te vertalen naar mooie teksten met een duidelijke boodschap.

 

Als je ooit een detective nodig hebt, al hopen wij van niet, dan ben je bij SV Investigations ongetwijfeld aan het juiste adres! Neem een kijkje op de website om te zien waarmee Sophie en haar team je van dienst kunnen zijn.

Wil je zelf een gestructureerde website die al je diensten mooi weergeeft? Of wil je passende zoektermen in je teksten laten implementeren? Contacteer ons!