webpagina’s vertalen

rule the web, worldwide!

Je op-en-top creatieve website, striking blogberichten of enthousiaste Facebookposts vertalen? Onze native vertalers weten er raad mee! Deze moedertaalvertalers zijn expert in het vertalen van websites en onlineteksten, waardoor je boodschap in elke taal goed overkomt.

bonjour!

ciao! hello! olà! konichiwa!

Hard gesleuteld aan je nieuwe website? Dan wil je natuurlijk dat hij ook in andere talen helemaal tot zijn recht komt. Onze ‘natives’ vertalen jouw website nauwkeurig en zorgen dat de vertaling ook je originele boodschap in zich draagt. Zo creëer je de juiste sfeer, op elke pagina en in elke taal. Ook voor de SEO vertaling ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Get social!

Blogs, mailings of posts voor social media in een andere taal? Een vertaling die je doelgroep aanspreekt, is een must. Wij werken in heel wat wereldtalen, maar ook nuanceverschillen tussen het Nederlands uit Vlaanderen (Vlaams) en het Nederlands uit Nederland (Hollands) leggen we bloot. Wanneer wij jouw webpagina vertalen, kan je dus zeker zijn van een weloverwogen woordkeuze, die helemaal naturel overkomt bij je doelgroep.

Niet zo zeker van je stuk of op zoek naar een leuke twist? Dan kan je ook bij ons terecht voor de ‘transcreation’ van je tekst. Wat dat precies betekent, ontdek je hier.

Jouw webpagina’s laten vertalen?