Verliefd op Hotel Navarra vanaf de eerste blik en klik

copywriting

Hotel Navarra is een verborgen parel in hartje Brugge. Het statige pand kent een rijke geschiedenis, de kamers zijn warm ingericht en de sfeer is er hartelijk. Dit hotel biedt het perfecte evenwicht tussen viersterrenservice en authentieke charme. Een unieke combinatie die wij maar al te graag vertalen in sfeervolle SEO-teksten.

Van de woning van de consul van Navarra in 1600, over wachten op Napoleon (of Godot 😉) tot woelige oorlogsjaren, het statige gebouw in de Sint-Jakobsstraat kent een rijke geschiedenis. Sinds 1982 is het de thuis van Hotel Navarra.

Voor de 40e verjaardag kreeg de website een upgrade, qua look én met SEO-teksten die uit onze pennen vloeiden. Eerst in het Nederlands, later ook in het Duits.

 

Unieke belevenis in Brugge

De ongelofelijke gastvrijheid, het prachtige gebouw, de ruime hedendaagse kamers, … het hotel is in vele opzichten uniek. Bovendien is Hotel Navarra het enige viersterrenhotel in centrum Brugge met een eigen parking, zwembad én jazz bar met live muziek.

Dat de belevenis tot in de puntjes verzorgd is, mochten wij ook zelf ervaren tijdens een nachtje Brugge. Dat was de ideale basis voor webteksten die perfect weerspiegelen waar Hotel Navarra voor staat.

 

“We verwennen onze gasten graag met heel wat troeven: van de centrale ligging tot de jazzy bar, het zwembad, prachtig gerenoveerde kamers, een heerlijk ontbijt, … We willen voor hen het ‘home away from home’-gevoel creëren. We lieten het Conducta-team proeven van wat wij te bieden hebben, en dat vertaalde zich in teksten die perfect weergeven waar we voor staan. De beleving voor onze hotelgasten start al op onze website.”
– Benedikte De Bruycker, General Manager Hotel Navarra

 

SEO meets sfeer

Het Venetië van het noorden is razend populair bij toeristen van over de hele wereld. Hen naar de website van Hotel Navarra leiden was één ding, hen daar overtuigen om voor Hotel Navarra te kiezen was de tweede doelstelling. En geen twee zonder drie: ook zakenmensen moesten de weg vinden om hun meetings en incentives in deze unieke setting te organiseren. We mixten de juiste keywords met een warme sfeer voor webteksten die de charme van Hotel Navarra uitstralen.

 

Van geschiedenis tot praktische info

De website van Hotel Navarra telt heel wat pagina’s. Dat is een goed idee voor SEO aangezien elke pagina op die manier wordt geoptimaliseerd met specifieke keywords per thema. Daarnaast biedt het ook de ruimte om het verhaal mooi en overzichtelijk te brengen.

Duik gerust even in de geschiedenis van het hotel – of in het zwembad, ontdek de verschillende kamertypes en maak kennis met de gastvrije medewerkers. Tips voor must-visits in Brugge, fijne arrangementen en de overzichtelijke meetingpagina maken de nieuwe webstek compleet.

 

Kwaliteit in elke taal

Na het Vlaamse schrijfwerk checkte onze Nederlandse collega of de teksten ook onze noorderburen weten aan te spreken. Daarna was het aan onze Duitse vertaler om zijn beste – of meest gastvrije – beentje voor te zetten. Als native kent hij de nuances in zijn moedertaal door en door. Het feit dat hij Brugge in het verleden al meermaals heeft bezocht, bleek een mooie surplus. Het resultaat is een knappe Duitse tekst – sterke keywords inclusief!

 

“Conducta is een team om warm aan te bevelen. Open communicatie, respect voor deadlines, een luisterend oor … Om het in hoteltermen uit te drukken: Conducta verdient een vijfsterrenreview!”
– Benedikte De Bruycker, General Manager Hotel Navarra

 

Het mag duidelijk zijn: wie een unieke overnachting in Brugge zoekt, moet bij Hotel Navarra zijn. Als local de grandeur van het hotel beleven? Dan is een lekkere cocktail in jazz bar The Duke een absolute aanrader. Cheers!

En wie SEO-teksten met sfeer ambieert, is uiteraard van harte welkom bij Conducta. Cocktails serveren we jammer genoeg niet, lekkere koffie daarentegen … 😉. Contacteer ons!