Tekst met Morpho flair voor Morpho Vastgoed

copywriting

De vibe van Morpho Vastgoed staat mijlenver af van klassieke immokantoren. Zaakvoerder Anitha knows how to work her magic en dat moest de website ook uitstralen. Professionele en krachtige teksten, mét hier en daar een vleugje humor. Van een toffe uitdaging gesproken!

Anitha is not your ordinary vastgoedmakelaar … zoveel is zeker. Ze is recht voor de raap, durft out of the box te denken en zit niet verlegen om een grapje hier en daar. Maar vergis je niet, ze beschikt over tonnen vakkennis en heeft het hart op de juiste plaats.

Ze kwam bij ons langs omdat de teksten op haar website niet genoeg ‘Anitha’ uitstraalden. Bovendien was Morpho als vastgoedkantoor nog onvoldoende aanwezig in de zoekresultaten. Wij hadden veel zin om daar verandering in te brengen en waren meteen mee in de Morphosfeer!

 

SEO website: anders dan anders

Anitha pakt de dingen graag anders aan. Ze gaat voluit voor een persoonlijke benadering en zoekt originele manieren om panden in de kijker te zetten. De teksten van de website zijn vlot, funky en hier en daar voorzien van een Engelse uitspraak. ‘Cause that’s how she is, you know?!

Morpho HQ vind je in Ruddervoorde, in hartje West-Vlaanderen. Het was belangrijk om potentiële klanten in die regio te bereiken. Door de integratie van nauwkeurig gekozen zoektermen, helpen we Google (en dus ook potentiële klanten) graag de weg naar Morpho te vinden.

 

Human connection

Anitha is all about the human connection: een verademing in vastgoedland! Die connection wil ze niet alleen met haar klanten, maar ook met de locals. Daarom staan op de website enkele buren in de kijker. Van Brouwerij De Leite tot verpakkingsvrije winkel De Grutterij … Ruddervoorde is the place to be! Mocht je ondertussen overwegen om er te gaan wonen … wij kunnen alvast een topmakelaar aanraden 😉.

 

Ready to rumble @ Huizenjagers!

De website valt duidelijk bij velen in de smaak. Morpho werd namelijk gecontacteerd door Huizenjagers om deel te nemen aan een aflevering over het Brugs Ommeland. Durfal Anitha waagde haar kans en ging op zoek naar de ideale woning voor de 4 kandidaten. Het resultaat zie je komende week in Huizenjagers op VIER (3 tot 6 februari)!

Haar ‘week of fame’ mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! De mensen uit Ruddervoorde en Oostkamp krijgen van hun bekende dorpsgenoot een catchy deurhanger in de bus. Dankzij de toffe copy zit heel de regio komende week aan zijn tv gekluisterd … DO NOT DISTURB, they’re watching Huizenjagers! Ook voor Facebook en Instagram schreven we een aantal posts om Anitha’s deelname in the picture te zetten.

 

Happy birthday Morpho

Toeval of niet, de deelname aan Huizenjagers valt samen met het éénjarig bestaan van Morpho. Onder het motto “a little party never killed nobody” nodigt Anitha haar klanten uit voor een receptie. Wij zorgden voor leuke teksten op de fleurige uitnodiging! Huizenjagers winnen zou natuurlijk dé kers op de verjaardagstaart zijn. Wij supporteren alvast mee!

 

Wil je zelf webteksten die 100% op je lijf (of bedrijf) geschreven zijn? Of kan je voor een socialmediacampagne wel wat tekstuele ondersteuning gebruiken? We’ve got you covered! Contacteer ons.