Sportieve SEO-teksten voor GLC

copywriting

Ex-proftriatleet Geert Lammertyn is de drijvende kracht achter GLC. Met zijn persoonlijke aanpak coacht hij iedereen die zich een sportief doel vooropstelt, van beginnende sporters tot profatleten. Via zijn online trainingen bereikt Geert sporters over de hele wereld. Voor zijn nieuwe website verzorgden we daarom de SEO-teksten zowel in het Nederlands als in het Engels.

GLC biedt 3 diensten aan: Personal training, Coachbox en Online training. De laatste twee diensten gebeuren via een online platform. Een overzichtelijke nieuwe website was dus een logische stap.

Meet Geert

We gingen langs bij Geert om ons te verdiepen in zijn werkwijze en ideeën. Tijdens zo’n briefing kruipen we in de huid van de klant en gaan we met een ‘marketingbril’ tot op het bot om te weten wat er belangrijk en specifiek is, zodat we er de focus kunnen op leggen. Zo steunt de holistische aanpak van Geert op 4 pijlers. Door de combinatie van mindset, nutrition, movement en recovery ervaar je een ware verandering in je lifestyle. Maar wat GLC echt uniek maakt, is de persoonlijke benadering van Geert.

Op basis van de info uit de briefing werkten we een structuur uit voor de website en bepaalden we de verschillende pagina’s. Vóór effectief van start te gaan met de copywriting, voerden we een grondige zoekwoordanalyse uit om een goed inzicht te krijgen waarop geïnteresseerden effectief ‘googelen’. Personal trainer of personal coach? De resultaten zijn erg verschillend. Op basis van deze resultaten bepaalden we per pagina een aantal focus keyword combinaties die we in de tekst implementeerden.

Get started!

Op de overzichtelijke homepagina staan de drie diensten kort uitgelegd. Zo kan de lezer snel doorklikken naar waarin hij het meest is geïnteresseerd. Met vlotte, hapklare teksten, afgewisseld met enthousiaste testimonials en motivational quotes nemen we de lezers telkens opnieuw mee in een ander stukje van het GLC-verhaal.

Eens de Nederlandse teksten gefinaliseerd, gingen we aan de slag met de SEO-vertaling naar het Engels. Daarvoor bepaalden we de Engelse zoektermen om die tijdens de vertaling te integreren zodat de teksten ook in het Engels SEO geoptimaliseerd zijn. Zo is Geert helemaal klaar om zijn website en coachingprogramma’s de wijde wereld in te sturen!

— “Het team van Conducta verdiept zich in de leefwereld van onze potentiële klanten. Stap voor stap kwamen we tot een zeer mooi resultaat: vlotte SEO-teksten die de professionele aanpak van GLC in de verf zettten. Ook de SEO-vertaling naar het Engels is zeer sterk! De vlotte communicatie en hun persoonlijke aanpak met oog voor detail vind ik super. Zo checkten ze de website nog eens grondig net voor de lancering, van aftersales-service gesproken 😉. Onze samenwerking is geen eenmalig project, maar het begin van een mooie groei voor GLC.” — 

Benieuwd hoe Geert jouw sportprestaties een boost kan geven? Bekijk dan zeker de website.

Ben je geïnteresseerd in een meertalige website die goed scoort in Google? Contacteer ons voor meer informatie!