Knokke Talks. – méér dan the talk of the town

copywriting

Knokke Talks. weet wat er leeft in Knokke-Heist. In dit exclusieve magabook ontdek je alle ins & outs van de mooi(st)e kustgemeente én Knokkewaardige adresjes erbuiten. Al 15 edities lang dragen we ons steentje bij aan deze prachtige uitgave.

Opmerkelijke nieuwkomers, exclusieve vakantiebestemmingen, must-visit culinaire plekjes, state-of-the-art vastgoedprojecten … Je ontdekt ze sinds jaar en dag in Knokke Talks., vroeger gekend onder de naam Knokke-Actueel. Het high-end magabook houdt het midden tussen een magazine en een boek. Aan de ene kant dompel je jezelf onder in de lifestylewereld, de andere kant is all about real estate … en dat tweemaal per jaar.

 

They walk their (Knokke) talk

Leading ladies Annick Reynders en Marijke De Mets zijn beslist niet aan hun proefstuk toe, getuige het 13-jarige bestaan van het magabook. Marijke onderhoudt sterke banden met klanten, adverteerders en partners. Samen met uitgever Annick staan ze garant voor een hybride aanpak: je leest Knokke Talks. in print, maar ook online, via nieuwsbrieven …

Naast professionals in hun vak, zijn Annick en Marijke bovenal Knokke-lovers. Ze kennen de nieuwste boetieks, vinden steeds de prachtigste panden en galerijen … Als geen ander weten ze dat Knokke-Heist erg veel te bieden heeft.

 

Schrijven, herschrijven en schrappen

Sinds 2016 werken we mee aan Knokke Talks. Met twee edities per jaar bereiken we binnenkort de kaap van de 15 uitgaves. Enerzijds gieten we persdossiers in artikels die vlot lezen, anderzijds voegen we teksten samen, vullen we ze aan met catchy titels of gaan we aanpassen, schrappen, herschrijven tot het artikel helemaal Knokke Talks.-waardig is.

 

“Nathalie en het Conducta-team lezen alles nauwkeurig na en controleren op spelling- en typfouten. Ze zijn onze betrouwbare gidsen, zorgen ervoor dat elk woord klopt en elke zin vloeiend is. Zelfs als we een nieuw woord uitvinden als magabook, dan geven zij er een feilloze betekenis aan.”

– Annick Reynders, Knokke Talks.

 

Heldere en correcte eindredactie

Eindredactie doen is de opperste vorm van multitasken. Aandachtig lezen en alles (ja, alles!) checken en dubbelchecken. Voor Knokke Talks. over de persen rolt, gaan we ettelijke keren door het magabook. Met arendsogen speuren we naar mogelijke tikfouten, grammaticale onjuistheden en zetten we de puntjes op de i.

 

“Conducta is de onmisbare steunpilaar die onze teksten perfectioneert. Nathalie en haar team geven glans aan onze boodschappen.
We zijn ontzettend dankbaar voor hun toewijding en expertise.”

– Annick Reynders, Knokke Talks.

 

Zomerlancering

Het vijftiende nummer van Knokke Talks. werd onlangs gepubliceerd. De lancering betekent traditiegetrouw ook het startschot van een bruisende zomer in Knokke-Heist! Wij staan alvast te popelen om de nieuwste adresjes te ontdekken.

 

Wil je onze scherpe blik ook inzetten voor de eindredactie van jouw magazine of andere teksten? Contacteer ons gerust!