Het verhaal van Conciërge Privé

copywriting

Conciërge Privé is een exclusieve conciërgedienst in Knokke-Heist. Julie Goossens neemt – samen met haar team – alle zorgen omtrent een woning of tweede verblijf van de eigenaar over. Wij zijn er vanaf de start bij betrokken en zorgden voor een treffende baseline, vlotte teksten voor de website en recent nog voor aantal sympathieke opvolgmails.

Julie kwam bij ons aankloppen om de diensten van Conciërge Privé op een passende manier voor te stellen aan potentiële klanten. Wij gingen op zoek naar een treffende baseline. Die moest absoluut de onberispelijke service van Conciërge Privé weerspiegelen.

Your key to extra quality time

Door het vertrouwen dat kan worden gesteld in de diensten van Conciërge Privé kan je heerlijk genieten van meer vrije tijd – extra quality time – in plaats van je bezig te moeten houden met de rompslomp om je tweede verblijf te onderhouden of te verhuren.

De ‘key’ maakt subtiel de link met het logo en met een huis. Je geeft tenslotte de sleutel van je woning letterlijk in de handen van een professional.

De teksten voor de website en de communicatie naar de buitenwereld schreven we uit in dezelfde sfeer. De verschillende diensten en de unieke aanpak van Conciërge Privé komen duidelijk naar voor. We focussen opnieuw op het gemak voor de klant en de extra tijd die ‘vrij’ komt.

“Het team van Conducta snapt heel goed waar ik naartoe wil met Conciërge Privé. Ze denken met me mee en verwoorden mijn visie. Met een half woord heb ik dikwijls al voldoende gezegd 😉. Ze zorgen voor teksten die mijn klanten op de juiste manier aanspreken. Top!”

Intussen heeft Conciërge Privé een vast en trouw klantenbestand uitgebouwd. Julie houdt haar klanten regelmatig op de hoogte over de uitgevoerde werken, de staat van de woning … Om dit voor haar een stukje makkelijker te maken, schreven wij verschillende opvolgmails uit in de juiste tone-of-voice. Zo kan Julie die makkelijker uitsturen en heeft zijzelf ook wat extra tijd gewonnen!

Wil je meer weten over de diensten van Conciërge Privé? Bekijk even de website.

Ben je ook op zoek naar een partner voor teksten die jouw doelgroep aanspreken? Contacteer ons voor meer informatie!