Communicatie met karakter voor Something Els

copywriting

Something Els … da’s echt eens iets anders! Els laat een frisse wind waaien door het saleslandschap. Ze coacht ondernemers en salesprofielen op een heel authentieke manier. Die persoonlijke aanpak vertalen wij naar heldere communicatie – inclusief typische Els-touch!

 

De term ‘hands-on’ lijkt wel uitgevonden voor Els. Ze is geen coach van dertien in een dozijn, integendeel. Haar jaren ervaring als bedrijfsleider en in de salessector vormen de solide basis van elke samenwerking. Eerlijk, communicatief en voor de vooruit … met Els ga je een doelgericht coachingstraject tegemoet.

Maar eigenlijk is coaching nog maar het begin. Els denkt kritisch mee en adviseert vanuit knowhow om je verhaal authentiek te brengen. Kmo met groeiambities? Of groter bedrijf waar niet iedereen op één lijn zit? Ze is je vertrouwenspersoon, motivator, klankbord, duwtje in de rug, … maar bovenal gewoon Els!

 

Website met pit

Onder het motto ‘practise what you preach’ kwam Els bij Conducta terecht. De webteksten die ze had, waren niet genoeg ‘Els’. Het was niet duidelijk waarvoor je bij Els terecht kan en ook de joviale ‘hoek af’ was zoek.

Wij startten de zoektocht – met succes! Els vertelde honderduit en gepassioneerd over hoe ze ondernemers helpt en wat ze allemaal voor hen doet. Wij goten alles in leuke teksten. To the point, klaar voor actie, en af en toe met een kwinkslag. Kortom: 100% Els!

 

Communicatie met persoonlijkheid

Els haar expertise is enorm. Regelmatig licht ze een tipje van de sluier en verrast ze ons met tips en tricks. Zij vertelt, wij schrijven een duidelijk blogbericht. Salestips, inspirerende boeken, getuigenissen van tevreden klanten … variatie troef! Via tekst voor e-mails en social media helpen we het topic extra in de kijker te zetten – altijd in de gulle Els-stijl.

 

“Conducta is een topteam om mee samen te werken. Steeds correcte afspraken, met een lach en een positieve vibe … samenwerken met deze dames is zo leuk. Ze vertalen mijn gedachten naar toffe teksten die 100% kloppen. Hun werk is van topkwaliteit!”
– Els

 

Fijn partnership

Intussen verwees Els al enkele van haar klanten door en vice versa. Haar klanten zochten een partner voor wervende teksten, de onze een sterke (sales)coach. Het mooiste bewijs dat samenwerken met de juiste mensen je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Dus weet je niet goed welke richting je uit wil met je bedrijf? Of heb je hulp nodig bij het coachen van je salesteam? Dan is het volgens ons hoog tijd voor Something Els! En om je verhaal goed te brengen ben je bij ons nog steeds aan het juiste adres 😉.