About You Photography: het verhaal achter de foto’s

copywriting

Prachtige kinderfoto’s die zo uit een sprookjeswereld geplukt zijn … we like! We waren dan ook laaiend enthousiast om de teksten voor de nieuwe website van About You Photography te schrijven. Onze missie? Charlotte haar verhaal neerpennen op dezelfde manier zoals zij emoties weet te capteren in één foto.

Charlotte D’Hooghe is al van kindsbeen af gepassioneerd door fotografie. Zij was degene die als tiener altijd een fototoestel bij de hand had en haar eerste job was vanzelfsprekend bij een fotograaf. Een paar jaar geleden waagde ze de sprong en vandaag is About You Photography de go-to in Knokke-Heist voor sfeervolle kinder- en gezinsfoto’s. Charlotte ontwikkelde een heel eigen stijl die ze met een nieuwe website graag extra in de kijker wil zitten. Enter Conducta!

We gingen langs bij Charlotte in de fotostudio. Na veel ooohs en aaahs bij het zien van de prachtige beelden, vertelde ze ons alles over haar unieke aanpak. Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk, we kregen meteen zin om het eerste vrije plaatsje in 2022 te boeken!

 

What’s About You all about?

De naam verklapt het al … hier draait alles om jou. Charlotte leert de kinderen en gezinnen die ze fotografeert graag écht kennen. Alleen zo kan ze beelden maken om net die ene karaktertrek van zoon- of dochterlief extra te belichten of de dynamiek binnen het gezin levensecht te weerspiegelen. Daarnaast wil ze ook weten welke kleuren je graag ziet, of je een buitenmens bent, … alles voor die ongedwongen en pure shots!

Charlotte drukt haar stempel met Boutique Photography: een heel persoonlijke en losse sfeer, van begin tot eind. De teksten van de website weerspiegelen deze persoonlijke benadering volledig. Soms concreet benoemd, op andere momenten subtiel doorweven … maar je voelt de connectie in elke zin.

 

Drie unieke experiences

De website moest duidelijk omschrijven dat je kan kiezen uit drie experiences. Drie verschillende stijlen, elk met hun eigen accenten, maar allemaal doordrongen van sfeer. Per experience zorgden wij voor een krachtig intro die de kenmerken van de sessie belicht. De Storytelling Experience waarbij je kroost de hoofdrol speelt in een eigen sprookje, de Lifestyle Experience voor spontane beelden of de Portrait Experience met het gezin? Charlotte neemt de tijd voor foto’s die jullie verhaal vertellen.

 

Prachtige souvenirs

Ook na de shoot gaat Charlotte voluit voor beleving. Ze nodigt je uit in de studio om je favoriete beelden uit te kiezen. Daarna werkt ze je foto’s minutieus af en bundelt ze in een prachtig album of Fine Art Box. Neem zeker eens een kijkje op de souvenir-pagina waar de verschillende opties duidelijk worden voorgesteld. Making memories memorable has never been so easy!

 

“Team Conducta nam de tijd om te luisteren naar mijn verhaal en dat merk je aan de kleinste details van de website. De teksten stralen helemaal de sfeer uit die ik voor ogen had én ze helpen mij om vindbaar te zijn in Google. Ik ben heel blij met het resultaat!”

 

Droom je van mooie gezinsfoto’s? Of wil je een tastbaar souvenir aan de peutertijd van je kids – want de tijd gaat zo snel … About You Photography is een echte aanrader! Je moet ruim op tijd reserveren, maar Charlottes prachtige werk is het wachten meer dan waard 😉.

 

Wij vertellen ook graag jouw verhaal online. Heb je interesse in een heel persoonlijke website die jouw typische stijl en veel sfeer uitstraalt? Contacteer ons!